Цвети-Слава – неуморното момиче от град Враца

Казвам се Цвети-Слава Асенова, на 18 години съм и живея във гр.Враца. Занимавам се с младежки проекти от петнайсетгодишна, участвала съм в различни доброволчески инициативи като съм била както човек за всичко, така и организатор, а преди година преминах и обучение в Брюксел за learning facilitator, което ми беше необходимо за тоавашната ми заетост като ученически посланик на Coloured Glasses, с които се занимавахме с неформално образование и междукултурно общуване.

Средното си образование завършвам в самостоятелна форма, което ми дава свободата да пътувам, да работя и участвам в множество проекти като чрез всичко това усвоявам много полезни умения и усъвършенствам практическите аспекти на нещата, за които с удоволствие чета и се интересувам и освен това мога да се уча от хора, които са сред най-добрите в сферата си. Именно това ме доведе в YOUTHub- енергията и отдадеността, която имат Мадлен и Мика и каузата на платформата, която следя от момента, в който разбрах за нея неизбежно ме привлякоха и след миналогодишното си приключение като стажант “Бранд мениджър” на Заедно в Час тази година с радост приех предизвикателството да бъда координатор стажанти в YOUTHub и да работя с нахъсани и можещи хора тук, а в свободното си време (онези трийсет минути на ден, в които не бързам за някъде :D) водя книжния си блог- Tsveti’s book corner.

Благодарна съм, че имам възможността да бъда част от екипа на страхотните Мади и Мика и да работя със също толкова прекрасните и запалени стажанти в този сезон и да бъда в “кухнята” на YOUTHub.