Среща за експерти по младежко включване в Портимао, Португалия, 15-18 януари 2019г.

На събитието ще бъдат включени експерти по младежка ангажираност, кампании и комуникационни проекти, които ще дадат обратна връзка за изборите за ЕП в рамките на дългосрочния проект “Европейската младеж заедно: пътят към бъдещето”

място на провежданеМясто: Портимао, Португалия

период на провеждане Период на провеждане: 15-18 януари 2019

Цели на проекта:

  • Основавайки се на силна коалиция от организации на гражданското общество, ръководени от младежи и доброволци, както и от мрежа от политически заинтересовани страни и регионални органи, проектът “Път за бъдещето” има за цел да насърчи и укрепи младежкото участие, насочено към Европа, за конкретен демократично събитие- Изборите за Европейски парламент през 2019 г. и в дългосрочен план за бъдещето на Европа.
  • Експертната среща е първата основна дейност като част от EYT-RTF, която позволява на консорциума на проекта да представя и получава обратна връзка относно своите планове и инструменти за ангажиране и комуникация в областта на младежта, включително онлайн платформа и визуална идентичност. Събитието ще бъде също така възможност за разработване на нови инструменти за онлайн и офлайн кампания за ЕП съвместно с поканените участници. Резултатите ще бъдат обобщени в публично достъпен доклад, включващ всички експерти, участвали в срещата.

Профил на участниците:

  • Младежки работници, обучители, мениджъри на младежки проекти
  • владеят добре английски език

 Повече информация може да намерите тук.

 Такса за участие:

Няма такса за участие.  Храната и настаняването са покрити напълно, а пътните разходи се възстановяват в размер до 275 евро. Тази възможност се финансира в рамките на програма Еразъм+.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 14 декември 2018 г.

 За контакт:

Aleksandra Maldžiski

E-Mail: aleksandra.maldziski@dypall.com

Телефон: +351920216820

 Източник: SALTO-YOUTH

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в семинара. За повече информация се обърнете към посочените организатори.