Безплатна финансова академия за ученици във ВУЗФ, 1-22 февруари 2019г.

В нея могат да се запишат гимназисти от 10, 11 и 12 клас, като тези, които преминат успешно обучението, ще получат специален сертификат. За дванадесетокласниците изходящият тест на академията ще има силата и на кандидатстудентски изпит

място на провеждане Място: Сградата на ВУЗФ – ул. „Гусла“ 1 в столичния квартал  „Овча купел”

период на провеждане  Период на провеждане: 1-22 февруари 2019г.

Организатор: ВУЗФ

Цели на обучението:

Да се повишат знанията и интереса на учениците в тази сфера, за да бъдат подготвени и отговорни както към личните си финанси, така и към публичните.

Академията ще посвети последния си урок на 22 февруари на вдъхновяващ млад предприемач, който ще разкаже на учениците как се учиш да управляваш милиони на 25 години. Гост лектор ще бъде Спас Керимов – иноватор и създадел на start up за принтиране на човешки тъкани. Останалите лектори, които ще се включат в академията, са Марио Каменов – директор на центъра за продължаващо и професионално обучение във ВУЗФ, д-р Радостин Вазов – изпълнителен директор на университета и финансов експерт, както и доц. д-р Юлия Добрева – водещ икономист и директор на направление „Икономика“ към Лабораторията за научно-приложни изследвания на ВУЗФ.

 Профил на участниците:

Гимназисти от 10, 11 и 12 клас, като тези, които преминат успешно обучението, ще получат специален сертификат. За дванадесетокласниците изходящият тест на академията ще има силата и на кандидатстудентски изпит -всички, които го издържат, ще бъдат приети във ВУЗФ. 

 Повече информация може да намерите тук.

 Такса за участие: няма.

 За да кандидатствате, пишете на имейл: marketing@vuzf.bg.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: възможно най-скоро

  За контакт:marketing@vuzf.bg.

 

 Източник: ВУЗФ

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в обучението. За повече информация се обърнете към посочените организатори.