Международна образователна инициатива H-LAB в Япония, август 2019 г.

H-LAB е програма за образование, в която студенти от цял свят отиват в Япония, за да преподадат семинар на ученици от гимназиален курс и да бъдат техни ментори за 1 седмица.

място на провеждане Място: едновременно в Токио, Обусе, Токушима, Мияги-Онагава

период на провеждане  Период на провеждане: 1 седмица в рамките на периода 10 – 24 август 2019 г.

Организатор: H-LAB

H-LAB представя възможност за участие в международна образователна инициатива в Япония! H-LAB е програма за образование, в която студенти от цял свят отиват в Япония, за да преподадат семинар на ученици от гимназиален курс и да бъдат техни ментори за 1 седмица.

Студентите кандидатстват с проект за семинар, който биха искали да изнесат пред учениците, на избрана от тях тема, по която са компетентни.

 Изисквания към кандидатите: Студенти от всички специалности, които имат страст към преподаването, менторството и културния обмен.

*Ако сте наското завършил, свържете се с teach@h-lab.co. Всяка кандидатура ще се разглежда поотделно.

 Преди да кандидатствате, прочетете пълната информация за възможността тук.

 Разходите за храна, настаняване и път по време на програмата са покрити. Разходите за пътни до Япония са за сметка на участниците. Въпреки това, може да кандидатствате за финансова подкрепа

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма. Ще трябва да предоставите лични данни, да отговорите на няколко кратки въпроса и да подготвите предварителна учебна програма, показваща темата на семинара, която обмисляте (използвайки предоставения шаблон).

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване:

  • Ранни апликации – до 31 януари 2019 г.
  • Редовни апликации – до 28 февруари 2019 г.

  За контакт: Стефани Ханджийска, s.handjiiska@h-lab.com

 Източник

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници във възможността. За повече информация се обърнете към посочения контакт/организация.