Конференция “Model European Union” в Благоевград, 29-31 март 2019 г.

Участвайте в симулацията по вземане на решения и законодателни процедури в Европейския Съюз, за да натрупате ценен опит и полезни контакти, да се забавлявате и се запознаете с хора от различни култури.

място на провеждане Място: Благоевград

период на провеждане  Период на провеждане: 29 до 31 март 2019г.

Организатор: Model Europen Union Blagoevgrad

Цели на конференцията:

Главната цел на “Model Europen Union” е да даде възможност на участниците в конференцията да използват на практика своите знания и да спечелят допълнителен професионален опит. Симулацията ще представи как в действителност функционира Европейският съюз, как се взимат решения и как протичат законодателните процедури, като в същото време участниците ще могат да се забавляват и да влязат в ролите на членове на ЕП, министри от Съвета на ЕС, лобисти и журналисти. Темата на тазгодишната конференция е “Западни Балкани”.

 Профил на участниците:

  • Ученици и студенти, които имат желание да научат повече за процедурите в Европейски съюз, като не е необходимо да имат предишни знания по политика или европейски науки.

 Повече информация може да намерите тук, както и в инфо пакета.

  Участието в конференцията е напълно безплатно.

  За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 3 март 2019 г.

  За контакт: Може да зададете своите въпроси и да се свържете с организаторите тук.

 Източник: MEU Blagoevgrad 2019

 YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в конференцията. За повече информация се обърнете към посочения организатор.