Конкурс за есе на PwC в подкрепа на млади българи, изучаващи педагогически специалности

Конкурсът на PwC за есе “Най-важният урок” ще отличи 11 младежи, които изучават педагогически специалности, с едногодишни стипендии по 6000 лв. и едномесечен стаж по специалността.

Организатор: PwC България

Повече за конкурса и кампанията:

“Най-важният урок” е продължение на миналогодишната ни кампания “Твоите 25 причини да избереш България”, a средствата за стипендиите, с които ще бъдат възнаградени победителите, са набрани чрез благотворителния търг “Подай ръка”. Конкурсът се организира под патронажа на Президента на Република България Румен Радев с подкрепата на Министерството на образованието и науката.

 Изисквания към кандидатите:

  • български гражданин, записан в български или чуждестранен университет
  • студент или докторант, изучаващ педагогическа специалност или програма за придобиване на педагогическа правоспособност
  • лице, обучаващо се за придобиване на педагогическа правоспособност

 Повече информация може да намерите тук.

 PwC ще награди 11 студенти и докторанти с:

  • едногодишна стипендия на стойност 6000 лв.
  • едномесечен стаж в училище

 За да кандидатствате, трябва да си направите регистрация в уеб платформата на Кампанията и след това да изпратите тук своето есе на тема “Най-важният урок. Послание към бъдещите ми ученици”, в което да разкажете кой е най-важният урок, който бихте искали да преподадете на своите бъдещи ученици и какво бихте искали да ги научите. Нужно е също да изпратите и актуално CV.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 17 март 2019 г.

  За контакт: +[359] (2) 9355 200

 Източник: Karieri.bg

 YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор.