Отворено събитие и дискусия на тема „ИТ професиите на бъдещето“ в София, 23 февруари 2019 г.

Кои са професиите на бъдещето, които вече са в настоящето? Как технологиите променят бизнеса и какво чертае бъдещето?

място на провеждане Място: литературен клуб „Перото“ в София

период на провеждане  Период на провеждане: 23 февруари (събота) 2019 г. от 10:00 часа

Организатор: образователна организация ERP Academy и JobTiger

Бизнесът все повече търси хора, които разбират и използват иновативни технологии за повишаване на ефективността и конкурентоспособността на компаниите. Постигането на поставените стратегически бизнес цели е почти невъзможно без широко използване на информационните технологии, тъй като те осигуряват средата за провеждане на съвременния бизнес. В динамичното време, в което живеем, противно на очакванията, че дигитализацията и роботизацията ще отменят хората, тенденциите показват друго – ролята на човека ще става все по-важна, а технологиите само ще помагат. Те могат да отменят само най-повторяемите дейности, които така или иначе вече почти няма кой да върши.

Кои са професиите на бъдещето, които вече са в настоящето? Как технологиите променят бизнеса и какво чертае бъдещето? Как хората да идентифицират и развиват таланта си и как да преодоляват страха от провала? Отговори на тези и още много въпроси могат да очакват всички присъстващи на отворената лекция и дискусия „ИТ професии на бъдещето“, организирана от ERP Academy и JobTiger.

 Участието в събитието е безплатно.

 За да участване, попълнете регистрационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: възможно най-скоро

  За контакт:  info@erpacademy.bg

 Източник: ERP Academy

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на събитието и регистрацията на участници. За повече информация се обърнете към посочения контакт.