Събитие “Умения на бъдещето” в София, 28 февруари 2019 г.

Искаш да вървиш една стъпка пред другите, да се гмурнеш в нещо ново, да бъдеш различния и можещия?

място на провеждане Място: София, Международна компютърна академия It Step на ул. Алабин 58, 1000 Sofia, Bulgaria

период на провеждане  Период на провеждане: 28 февруари 2019 г. от 19:30 ч. до 21:00 ч.

Организатор: AIESEC in Bulgaria

Разберете кои са конкретните методи и умения, които стават все по-търсени и необходими в забързаното ежедневие. Лекторите на събитието ще ви покажат как да вървиште напред и да влагате времето си в това, което наистина си заслужава. В края на събитието ще сте пълни с идеи върху какво да се фокусирате и как да работите, за да бъдете по-продуктивни и ефективни

 Лектори:

  • Михаил Стефанов създава платформата Мини машини и дава възможност на младежите да учат по един по-различен, увлекателен и интересен начин неща, които не ни преподават в училище.
  • Борис Георгиев е в класацията 30 под 30 на списание Forbes и част от екипа на Out2Bound – първата българска компания, действаща като изнесен екип продажби и с този подход само за две години вече прави експанзия на дейността си на международно равнище.

За организатора: AIESEC е една от най-големите международни студентски организации, които развиват млади лидери. Чрез организирането на доброволчески, професионални и предприемачески стажове ние помагаме на младежите да развият своя потенциал и да се превърнат в хората, които могат, търсят и създават новото.

 Източник