Конкурс за онлайн доброволци в кампанията „Този път ще гласувам“

Включете се в конкурса за онлайн доброволци в кампанията „Този път ще гласувам“ и спечелете среща в Брюксел с хората зад нея

период на провеждане Период на провеждане: от 8 февруари до 12 ч. на 11 март 2019 г.

Организатор: Бюрото на Европейския парламент в България

Идея на конкурса:

Целта на кампанията „Този път ще гласувам“ е да провокира повече гражданско участие на изборите тази година. Затова Бюрото на Европейския парламент в България организира конкурс за снимка и видео на онлайн доброволци в кампанията.

За целта участниците трябва да кажат чрез снимка или във видео защо ще гласуват на предстоящите европейски избори с хаштаг #ТозиПътЩеГласувам и да привлекат възможно най-много хора да се регистрират. Няма ограничение за вида на използваната техника, жанровете и изразните средства. Участниците могат да бъдат част от снимката/видеото, но това не е задължително условие.

Участниците трябва:

  • да са на възраст между 18 и 30 години
  • да са граждани на България или друга членка на ЕС и да живеят в България
  • да разполагат с всички права върху снимките и видеата, с които ще се включат в конкурса
  • да имат възможност да пътуват до Брюксел между 8 и 10 април 2019 г.
  • да са се регистрирали на платформата „Този път ще гласувам“ и да са отбелязали, че искат да помогнат на онлайн екипа.

Тримата участници, които са успели да убедят най-много хора да се запишат в кампанията „Този път ще гласувам“, ще спечелят среща в Брюксел. Печелившите ще имат възможност да се запознаят с членове на екипа, който стои зад кампанията, и с работата на Европейския парламент. Организаторът ще поеме разходите на победителите за транспорт и хотел.

За да се включите, публикувайте снимка или видео послание в профилите си във Facebook, Twitter, Instagram и/или YouTube, като в поста (или за Instagram – в профила) трябва да присъства уникалният линк, който сте получили при регистрацията си на „Този път ще гласувам“, и хаштаг #TозиПътЩеГласувам.

За да заявите участие, трябва да споделите линк към снимката или видеото си тук – специално създаденото за целта Facebook събитие.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: до 12ч. на 11 март 2019 г.

Източник: Този път ще гласувам: Конкурс за онлайн доброволци

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор.