Младежки обмен “We All Play in One Team!” в Поронин, Полша, 24 юни-1 юли 2019 г.

Младежкият обмен ще се фокусира над влиянието, което спорта оказва на благосъстоянието, и участниците ще имат възможност да обменят културни ценности, да играят и да направят филми за тяхното преживяване.

Място: Поронин, Полша

период на провеждане Период на провеждане: 24 юни 2019 (пристигане) до 01 юли 2019 (отпътуване)

Изпращаща организация: Active Bulgarian Society

Цели на обмена:

Участниците да  научат история, традиции, обичаи и всекидневната реалност в живота на хората от различните страни чрез дейности, свързани директно със спорта. Процесът на обучение ще бъде спомогнат от уоркшопи с неформален характер. Участниците ще създадат три филми, насочени към младите хора,които да покажат как всеки един човек може да води здравословен начин на живот и да подобри благосъстоянието си.

Профил на участниците:

  • да са между 18 и 29 години (ако сте над 29 години, може да се свържете с изпращащата организация, за да бъдете групов лидер)
  • да са български граждани
  • да се интересуват от теми, свързани с Еразъм+, европейско гражданство, мултикултурни общества и спорт

Повече информация за младежкия обмен може да намерите тук.

Таксите по престоя, храната, както и таксата за път до 275 евро в двете посоки се покриват от програмата Еразъм+. Участниците трябва да заплатят символична такса от 35 евро. За да им бъдат възвърнати парите за път, участниците трябва да пътуват по време на определените за пътуване дати.

 За да кандидатствате, може да попълните апликационната форма.

 Краен срок за кандидатстване: 5 април 2019 г.

За контакт: absociety.info@gmail.com

Източник: Active Bulgarian Society

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в младежкия обмен. За повече информация се обърнете към посочената изпращаща организация.