Обучение “The Power of Non Formal Education” в Гърция, 11 до 16 юни 2019 г.

Участниците ще се обучават как да подобрят влиянието на неформалното образование, за да предоставят на младите хора възможности да  бъдат истинска част от обществото.

Място: Гърция

период на провеждане Период на провеждане: 11 до 16 юни 2019 г.

Изпращаща организация: Human Resource Development Centre (HRDC) Bulgaria

Цели на обучението:

Обучението има за цел да стимулира участниците да размишляват за силата на неформалното образование и да анализират ролята и използването му в различните държави в Европейския Съюз. Те ще експериментират с различни методи за неформално образование и ще обсъждат каква е европейската стратегия относно неформалното образование.

Профил на участниците:

  • да са над 18 годишни
  • да владеят добро ниво на английски
  • младежки работници
  • младежки лидери
  • млади ръководители на проекти

Повече информация за обучението може да намерите тук.

Таксата за участие и пътните разноски може да варират, тъй като се определят от изпращащата организация. За повече информация относно таксата за български участници може да се свържете с Human Resource Development Centre Bulgaria на този имейл адрес tcabulgaria@hrdc.bg. Престоят и храната на участниците ще бъдат покрити от посрещащата организация. Обучението се финансира в рамките на програма Еразъм+.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

 Краен срок за кандидатстване: 7 април 2019 г.

За контакт: tcabulgaria@hrdc.bg

Източник: SALTO-YOUTH

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в обучението. За повече информация се обърнете към посочената изпращаща организация.