Предизвикателството за социална промяна, 11 до 15 април 2019 г.

Предизвикателството за социална промяна е 4-дневен игрови формат, който привлича инициативни хора от всякаква възраст и занимания, за да дадат началото на нови решения на общи проблеми.

Място: Ново село и Иново (Видин); Косталево и Челопек (Враца); Дряново и Манастир (Лъки/ Пловдив); Пожарево и Долна Малина (София)

период на провеждане Период на провеждане: 11 до 15 април 2019 г.

Организатор: Ideas Factory Association 

Повече за предизвикателството:

Предизвикателството дава възможност и подтик за смислено и интензивно взаимодействие с всекиго от една общност – и с организациите и институциите, от които зависи благоденствието й. За 4 дена с екипа си даваш началото на решения, които ще се развиват търпеливо с помощта на местните занапред. Фабрика за идеи ще подкрепи всеки екип с НАРЪЧНИК със социално-предприемачески и общностни инструменти и доверен МЕНТОР – помощник по време на цялото Предизвикателство, както и с ПУБЛИЧНО СЪБИТИЕ на 15 април, на което ще бъдат представени идеите на участниците!

Профил на участниците:

  • да се регистрират и работят екипно

Повече информация за предизвикателството може да намерите тук.

Събери доверен екип и се регистрирайте, като попълните апликационната форма.

 Краен срок за кандидатстване: 7 април 2019 г.

За контакт:  info@ideasfactorybg.org

Източник:  Ideas Factory Association 

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в предизвикателството. За повече информация се обърнете към посочения организатор.