Кариерно събитие “JCI Our Future: Ден на професиите” във Варна, 20 април 2019 г.

Събитието е насочено към всички млади хора ученици в последен и предпоследен курс на обучение, студенти, наскоро завършили, както и тези, които желаят да променят своята кариера.

място на провеждане Място: Висше Училище по Мениджмънт – Варна

период на провеждане Период на провеждане: 20 април 2019 г., от 10:00 до 15:30 часа

Организатор: JCI Варна

JCI Our Future: Ден на професиите е събитие, което ще ти даде възможност да преминеш през всички стъпки на процеса: от момента на избор на подходяща за теб професия до самото кандидатстване за работа. Събитието е насочено към всички млади хора ученици в последен и предпоследен курс на обучение, студенти, наскоро завършили, както и тези, които желаят да променят своята кариера.

Събитието ще бъде разделено на две части – лекционна и практическа.

В първата част на събитието професионалисти в пет различни професионални направления ще имат възможността да споделят своя опит и да разкажат в детайли за аспектите на своите професии пред младата аудитория. Направленията, които ще бъдат представени на събитието са архитектура, туризъм, ИТ, медицина и корабоводене, избрани въз основа на проучване кои са най-предпочитаните специалости във водещите варненски университети.

Във втората част на събитието участниците ще разберат кои са най-добрите практики при писане на CV и мотивационно писмо и как могат да изпъкнат сред конкуренцията. Те ще могат да си направят лична професионална консултация с HR експерти, гости на събитието, както и да си направят професионална снимка за CV. Всяка автобиография разказва история – направи своята впечатляваща.

За да участвате, запазете мястото си тук.

краен срок за кандидатстване Краен срок за заявяване на участието: възможно най-скоро
Местата за събитието са ограничени!

 За контакт: varna@jci.bg

Източник

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на събитието. За повече информация се обърнете към посочената организация.