Конкурс за писмени и визуални разработки „Моето зелено бъдеще“

Ученици от 12 клас на Националната природо-математическа гимназия, Младежка група „Неформални видри“, Дирекция на Природен парк „Врачански Балкан“, Звено младежки дейности към община Враца,  съвместно с всички регионални управления на образованието в страната любезно Ви канят на национален форум „Моето зелено бъдеще”.

„Моето зелено бъдеще“ е иновативна инициатива, свързана с провокиране на интереса на учениците към актуалните екологични проблеми, активното гражданско поведение и отговорността при опазването на околната среда и биологичното разнообразие.

Условия за участия

  • Всеки участник в конкурса трябва да разработи творба в избраната от него категория по избрана тема от определените направления.
  • Разработената тема на проекта трябва да бъде конкретна и според възможностите на ученика (знания, умения, възраст).
  • Ясно изразена лична позиция по темата и послание на творба

Изисквания към кандидатите:

За участие във форума ще бъдат допускани творби на ученици между VIII. – XII. клас  в две категории – писмени разработки (есета, стихотворения и разкази) и визуални разработки (снимки, комикси и рисунки)

Отличените ученици ще бъдат наградени и поканени за участие във форума, където ще могат да представят своите идеи, както и ще бъдат включени в дискусии в рамките на двата дена в гр. Враца (08-09.06.2019г.)

Пълните условия за участие и изисквания към творбите, може да намерите в регламента на форума.

За да кандидатствате, изпратете творбите си на my.green.contest@gmail.com.

краен срок за кандидатстване Краен срок за участие в конкурса: 17 април 2019 г.

Всички участници ще получат сертификати.

 За повече информация относно регламента и  провеждането – може да се свържете с Руси Карарусинов (тел.: 0888 77 08 30, my.green.contest@gmail.com. или на: www.fb.me/my.green.contest ).

Източник

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на конкурса. За повече информация се обърнете към посочените контакти.