Събитие ALL IN за включваща младежка работа, София, 11 април 2019 г. 

място на провеждане Място: Зона 21, ул. Христо Белчев 3, София

период на провеждане Период на провеждане: 11 април 2019 г., 19:00 ч. до 21:00 ч.

Организатори: Bulgarian Centre for Lifelong Learning BCLL, Дружество за ООН в България, Младежка ЛГБТ организация “Действие”МОГА – Младежка организация на глухите активисти

Какво е включване? Как да ангажираме млади хора в дейностите на нашата организация? Какво значи нашата организация да е “включваща” към млади хора? Какво e интерсекционалност (пресеченост) при работата с младежи и създаването на включваща среда?

Отговорите на тези въпроси ще получиш на събитието ALL IN за включваща младежка работа!

В първата част на събитието ще разбереш повече за обучителните модули и Наръчник за включваща младежка работа, които създадохме в рамките на дългосрочен проект с партньори от 7 държави в Европа, финансиран от програмата Еразъм +.

Във втората част експерти от младежки организации ще споделят как можем да бъдем включващи към младежи от различни групи – ще бъде изключително интересно, полезно и практически насочено! 🙂 А кои са говорителите ще споделим тук в следващите дни.

В рамките на цялото събитие ще бъде осигурен жестов превод с подкрепата на Заслушай се – Listen Up , а 500 markers ще се погрижат за графичното записване на всички важни моменти 😉

Двама от представителите на организациите партньори от Австрия и Испания ще бъдат на събитието, така че можеш да почерпиш много интересен опит и добри практики от тях!

Вижте повече за проекта тук: https://all-in-project.eu/

Източник

YOUTHub не носи отговорност провеждането на събитието. За повече информация се обърнете към организаторите.