Спирка за разкази в София, Пловдив и Варна

Спирките на градския транспорт са едни от най-незабележимите места в града. А защо вместо това не ги превърнем в място за вдъхновение? Например в трибуна за млади автори.

Място: София, Пловдив, Варна

Организатор: Кашалот

Повече за проекта:

  • Темата за София е: “Отново на път” – Независимо дали за работа, в чужбина или обратно към себе си, винаги ще намерим повод да тръгнем на път.
  • Тази за Варна е “А сега накъде?” – Един от онези въпроси. Уж наивен и безобиден, а само миг по-късно вече е преобърнал всичко наопаки.
  • А темата за Пловдив е “В капана на времето” – Чакаме, бързаме, чакаме, бързаме, чакаме, бързаме. А времето, то просто си минава.

 Повече информация може да намерите тук.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Фонд „Култура“ на Община Варна, Програма „Култура“ на Столична община и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

 За да кандидатствате, изберете един от участващите градове и тема, качете в сайта вашия разказ (до 250 думи). И не забравяйте да му дадете заглавие (различно от името на темата) и да напишете имената или псевдонима си.

 Краен срок за кандидатстване: 10 май 2019 г.

За контакт: kashalot.varna@gmail.com

Източник: Spirkazarazkazi.bg

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в проекта. За повече информация се обърнете към посочения организатор.