Възможност DiscoverEu

Ако сте на 18 години и сте гражданин на страна членка на Европейския съюз, можете да имате невероятната възможност да обходите Европа.

период на провеждане Период на провеждане: 2-16 май 2019 г. ; 1 август 2019- 31 януари 2020

Организатор: European Union 

Описание на възможността:

DiscoverEU е възможност, спонсорирана от Европейски съюз, която има за цел да подпомага младите хора да пътуват из Европа. Придвижвайки се с влак (с някои изключения, за тези живеещи на острови или в труднодостъпни местности) вие ще откриете невероятните гледки и безбройните градове и китни селца на Европа. Чрез това пътуване ще можете да се срещнете с други пътешественици като Вас, да станете по-независими и уверени и да преоткриете Вашата идентичност като член на Европейския съюз. Ще имате шанса да предприемете пътуване, продължаващо минимално 1 и максимално 30 дни, в периода между 1 август 2019 и 31 януари 2020.

Профил на участниците:

  • Родени между 2 юли 2000 г. и 1 юли 2001 г.
  • Граждани на страни членки на Европейския съюз
  • След приключването на пътуването Ви от вас ще се очаква да разкажете за него в различни социални медии и да промотирате DiscoverEu чрез презентации и прочие

Повече информация може да намерите тук.

Ще Ви бъде осигурен бюджет в рамките на 260 евро.

 За да кандидатствате, попълнете апликационната форма

 Краен срок за кандидатстване: 16 май 2019 г.

За контакт: European Youth Portal: Ask a question

Източник: European Youth Portal 

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в начинанието. За повече информация се обърнете към посочения организатор.