Състезание SoftUni Fest в София, 15-16 юни 2019 г.

 Състезанието събира на едно място хора с интереси в програмирането, дигиталния маркетинг и дизайна и отправя предизвикателството да се премерят сили в една от трите категории.

Място:  София

период на провеждане Период на провеждане: 15 – 16 юни 2019 г.

Организатор: СофтУни

Повече за състезанието:

По време на състезанието  участниците ще имат възможността да се включиш в една от трите категории и да разработят проект самостоятелно или с отбор. Не се изисква предварителна подготовка, темите ще бъдат теглени на място. Ще имат няколко часа да съдадат част от маркетинг стратегия, визия на даден бранд или приложение по дадена тема. Темите за всяка категория ще бъдат изтеглени на 15-ти юни, а разработките, представянето и награждаването ще бъдат на 16-ти юни.

Профил на участниците:

  • няма възрастови ограничения
  • не е нужна предварителна подготовка
  • участието може да бъде индивидуално или в отбор до 5 души

Повече информация за състезанието може да намерите тук.

Наградите за 1-во място в категориите Дигитален маркетинг, Дизайн и криейтив и Програмиране са по 1 000 лв, а скоро ще бъде обявена информация и за още награди.

 За да кандидатствате, трябва да се регистрирате като потребител на сайта на softuni.bg и да изпратите кратка информация за вас или за отбора ви.

 Краен срок за кандидатстване: 5 юни 2019 г.

За контакт: fest@softuni.bg

Източник: SoftUni Fest

YOUTHub не носи отговорност за подбора на победители в състезанието. За повече информация се обърнете към посочения организатор.