Стипендия RockSchool 2019

Победителите ще получат възможност да преминат през интензивно 6-месечно музикално обучение, включващо 48 часа музикални уроци и 80 часа репетиции по избран от тях музикален инструмент или пеене.

Място: гр. София, гр. Варна и онлайн

Организатор: RockSchool

Цели на стипендията:

RockSchool е част от Музика за България – фондация в обществена полза. С дейностите и проектите си допринасят за развитието на музикалното образование и култура в България и предоставят иновативни възможности за тези от вас, които искат да се занимават с музика.

RockSchool вярват, че музиката развива безценни личностни качества у хората, които многократно повишават качеството им на живот във всички аспекти. Затова предоставят стипендията за интензивно 6-месечно музикално обучение, включващо 48 часа музикални уроци и 80 часа репетиции по музикален инструмент или пеене.

Изисквания към кандидатите:

  • абсолютно начинаещи, както и средно или много напреднали
  • деца и възрастни от цялата страна

Повече информация може да намерите тук.

Стипендията предлага 48 часа музикални уроци и 80 часа репетиции в Rockschool.

За да кандидатствате, запишете видео и разкажете защо искате да получите музикална стипендия, ако можете да свирите на инструмент – добавете изпълнението във видеото. Изпратете записа като линк или вграден файл от Youtube или Vimeo.

 Краен срок за кандидатстване: 30 май 2019 г.

За контакт: info@rockschool.bg, 0887 6666 22

Източник: RockSchool

YOUTHub не носи отговорност за подбора на стипендианти. За повече информация се обърнете към посочения организатор.