Лятна академия за ученици на “Заедно в час”, София, 29 юли – 15 август 2019 г.

По време на академията “Заедно в час” осигурява на учениците напълно безплатно обучение и учебни материали, индивидуални и групови занимания с учениците, специални забавни събития, игри и сертификат за успешно участвалите ученици.

място на провеждане Място: София в 125 СУ “Боян Пенев” в кв. Младост и 90 СУ “Ген. Хосе де сан Мартин” в кв. Люлин

период на провеждане  Период на провеждане: всеки делничен ден в периода 29 юли – 15 август от 9:00 до 12:30 ч.

Организатор: Заедно в час

Целта на академията е да повиши мотивацията за учене на учениците, да подобри подготовката им по изучаваните предмети и да им помогне да не изостанат по време на дългата ваканция. По този начин децата и младежите могат да прекарат част от лятото си в смислени и забавни преживявания, да създадат нови контакти и да развият ключови умения.

Часовете по време на академията са напълно безплатни за учениците и са водени от новите мотивирани учители в програмата на “Заедно в час”. Те са специалисти по различни учебни дисциплини и имат разнообразен професионален опит. Всички те са обучени по международния модел „Преподавай като лидер“, създаден с фокус върху успеха на всеки ученик. За тях Лятната академия е финалният етап от предварителната им подготовка преди да влязат да преподават в класните стаи на училища партньори на “Заедно в час” в 11 региона на страната.

Академията се провежда с основната подкрепа на Фондация “Америка за България”, “Банкя”, Dundee Precious Metals, Международния клуб на жените – София, Титан Златна Панега Цимент, Lidl и много други индивидуални партньори. Инициативата подкрепят и редица НПО партньори, сред които “Каритас”, Фондация “Здраве и социално развитие” и други.

Профил на участниците: ученици от I до XII клас.

Повече информация може да намерите тук.

За да участвате, попълнете регистрационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 15 юни 2019 г.

 За контакт

Източник: Заедно в час

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на лятната академия. За повече информация се обърнете към посочения организатор