Натали Димитрова: Не спирай да се предизвикваш, за да успееш

Хей,хей, хей

Казвам се Натали, на кратко Нати, както много хора, включително Мадлен и Михаела, ме наричат.

На 20 години съм, но смятам, че за тази своя крехка възраст, съм направила доста неща в живота си ( и се опитвам да продължавам в същия дух). Уча в Шотландия, специалност Медии и комуникации. Записах да уча това донякъде на шега, тъй като от доста малка се занимавам с писане, но никога не го бях приемала за повече от хоби , докато не дойде лятото преди 12 клас и трябваше да избера какво да уча и точно както във филм, ме осени прозрението, че това си е моето призвание.

Между временно съм се занимавала с какво ли не друго, както обичам да казвам – Ако е включена креативност, аз също съм там.

Когато бях на 13 написах фентъзи роман – Дух, в следващите години поддържах собствен блог за рецензии на книги; след това се занимавах с графичен дизайн и минах дори стаж за това; след като започнах да уча в университет, съм се занимавала по направата на два късометражни филма и писане на статии към университетския вестник и къде ли не още.

Целият този параграф не беше, за да се похваля с нещата, които съм правила, а за да обясня, защо съм толкова развълнувана и щастлива, че бях одобрена за стажа на YOUTHub. Предавайки всички последни курсови работи, дисертации и един топ други академични задания, веднага започнах да търся с какво да си запълня лятото и виждайки поста за стажа на YOUTHub във фейсбук, просто нямаше как да го подмина. За мен, YOUTHub е страхотна платформа, в която всеки млад и амбициозен човек може да открие нещо за себе си, а след като се запознах и с историите на предишните стажанти бях напълно убедена, че съм направила правилния избор кандидатствайки за стажа.

Като човек с всестранни интереси и който не изпуска нито една възможност, която му се изпречи на пътя, мога да кажа, че ако някога се колебаете дали да се впуснете в някое подобно приключение – НАПРАВЕТЕ ГО! От всяко нещо има полза в дългосрочен план, дори да е само това, че ще се запознаете със супер готини хора със сходни на вашите интереси.