Марчела Петрова: За моето пост-Еразъм приключение

Здравейте, скъпи приятели!

Аз съм Марчела и съм от София! Завършила съм бакалавър Португалска филология и естественото продължение за мен бе магистратура Маркетинг, колкото и нелогично да звучи. Докато учех бакалавър, започнах да пиша свой блог на португалски свързан с моите пътешествия из чужбина по време на Erasmus + в Лисабон и след това. С течение на времето, реших че искам да усъвършенствам блога си, започнах да се интересувам от Маркетинг и като резултат сега следвам магистратура с това.

Както се вижда, животът в чужбина пробуди в мен любопитство, което не угасва и до днес. След завръщането ми по родните места, продължих да се занимавам със Еразъм студенти, да си организирам пътувания до различни места и даже се опитах да науча шведски в Швеция за две седмици, макар и не особено успешно.

Когато не се опитвам да уча други езици, разглеждам информация за младежки обмени от различни страници и групи. Така намерих и станах последовател и на YOUTHub преди 1-2 години. Определено не очаквах, че ще изскочи тази възможност да работя с екипът им, но съм повече от доволна, че обстоятелствата се стекоха така. Защо? Защото продължавам да следя с интерес обявите за обмени и преживявам наново усещането, когато аз заминах за първи път по Erasmus +. Надявам се и вие да съберете кураж и да се пуснете по течението с някой проект в чужбина. Преживяването си струва и не забравяйте да кимате наобратно за „да“ и за „не“.