Management Consulting Hackathon в София, 14 – 15 март 2020 г.

По време на хекатона ще имате възможност да решавате актуални цялостни стратегии и оперативни казуси за български НПО-та и социални предприятия, както и за съорганизатора на събитието, Brightive.

Място: София

период на провеждане  Период на провеждане: 14 – 15 март 2020 г.

Организатор: 180 Degrees Consulting Sofia и Brightive

За конкурса:

Няколко дни преди конкурса, участниците ще получат подготвителни материали за ”Hackathon”. Конкурсът ще започне с въвеждаща сесия, където участниците ще бъдат представени на техните отбори, съответните казуси, които отборът им ще трябва да реши, както и насоки и трикове за решаването на казуса. През уикенда ще има и разнообразие от работилници и ментори, които ще напътстват отборите, докато развиват казусите за крайното оценяване неделя следобед.

Изисквания към кандидатите:

  • Студенти от 3-ти и 4-ти курс или наскоро завършили;
  • Студенти от всички дисциплини, но трябва да имат базови познания по икономика, бизнес, финанси и/или мениджмънт консултиране;
  • Студенти от цяла България и чужбина могат да участват, стига да са в София в дните на конкурса;
  • Добро владеене на английски език;

Тази възможност покрива разходите за настаняване на 14-ти и 15-ти март за участници, които не са от София. Има включен обяд и кафе почивки за всички.

За да кандидатствате, е необходимо да попълните апликационната форма и да качите CV-то си и казуса за кандидатстване, посочен в апликационната форма.

 Краен срок за кандидатстване: 16 февруари 2020 г.

За контакт: office@consultinghackathon.com

Източник: Consulting Hackathon

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор и контакт за връзки.