Лектор на Future Makers в София, 13 юни 2020

Ако ти си млад човек, направил нестандартен избор на професия, занимаваш се с интересен и социално значим проект и/или имаш идея, която може да промени бъдещето – кандидатирай се за лектор на това събитие.

Място: сцената на Иновационен форум “Джон Атанасов” в София

период на провеждане  Дата на провеждане: 3 юни 2020г.

Цели на проекта:

Десетимата избрани Future Makers – хора със смели идеи, които имат потенциала да променят бъдещето ще азполагат с до 10 минути, за да представят своята история и всеки от тях ще получи подкрепа в подготовката си за събитието от професионален треньор. Те са дръзки, креативни и искат да направят нещо наистина значимо, да постигнат промяна, която ще направи света по-добро място за живеене.

Какво се очаква от теб:

Добре дошли са идеи от всякакви сфери – образование, технологии, бизнес, спорт, социални каузи, изкуство, или пък нещо друго. Изискванията са презентацията ти да не е политическа, търговска или фокусирана върху конкретен бранд или продукт. Перфектната Future Makers история е информативна и провокира публиката да се замисли върху вярванията и убежденията си. Тя може да бъде:

  • Вдъхновяваща лична история;
  • Нестандартна или иновативна идея;
  • Различна, нова перспектива към позната тема;
  • Свързана с важен проблем, който не е достатъчно познат.

Как да си избереш тема?

Темата ти може да е свързана с работата ти, както и със свободното ти време, каузите, които подкрепяш и личния ти опит. Ето няколко въпроса, които могат да ти помогнат да стигнеш до конкретна идея:

  • Има ли често срещана заблуда, която можеш да опровергаеш?
  • Каква е идеята зад последния ти значим проект? Защо смяташ, че е важна?
  • Има ли нещо, което публиката не знае за твоята сфера, а би им било полезно?
  • Кое според теб е най-важното нещо, което младите хора трябва да научат за бъдещето си?

Повече информация може да намерите тук.

За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

След изтичането на крайния срок за попълване на анкетите, ще бъде направена селекция на предварително избрани кандидати и, ако си попаднал в нея, ще ти се обадят, за да насрочите интервю на живо или по някой от алтернативните канали за целта.

 Краен срок за кандидатстване: 15 март 2020 г. 

За контакт: info@nextstep.bg

Източник: Future Makers

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници във форума. За повече информация се обърнете към посочената организация.