Обучение “Soft Skills for Youth Workers”, 25 май – 2 юни 2020, Лондон, Великобритания

Обучението ще увеличи възможностите за професионално и кариерно развитие на младежките работници и ще подобри компетенциите им относно меките умения.

Място: Лондон, Англия

период на провеждане  Период на провеждане: 25 май – 2 юни 2020

Организатор: Worldview Impact Foundation

Изпращаща организация: ЦРЧР

Цели на мобилността:

  • Да запознае участниците с основите на меките умения и тяхната важност в личното и кариерното развитие.
  • На участниците да се даде платформата, за да се подпомогнат при по-нататъшни проблеми с меките умения, с които се сблъскват в работата си.
  • Да се развият и подобрят следните групи меки умения у участниците: личностни и междуличностни умения; умения за комуникация; умения за представяне; креативно мислене; лидерски умения.
  • Да се даде място за споделяне на участниците на опита им и най-добрите практики при развитието и подобряването на меките умения.
  • Да се подобрят професионалните компетентности на участниците; да се усили тяхната мотивация и удовлетворение при работния процес.
  • Да се подобри качеството и ефективността на работата на участниците в полза на самите участници, техните организации, като се използват развити/подобрени меки умения.
  • Да се мотивират участниците да популяризират развитието на меките умения сред свои колеги, младежките целеви групи и други НПО-та.

Профил на участниците:

  • младежки работници, тренери, работещи с младежи;
  • възраст над 18 години;
  • владеене на английски език на работно ниво;

Повече информация може да намерите в инфо пакета.

Агенцията – домакин поема разходите за настаняване и храна, а ЦРЧР поема пътните разходи до 360 евро.

Такса участие: 40 евро

В SALTO мобилностите може да участвате веднъж годишно. Според правилата на дейността може да кандидатствате за всяко едно обучение, семинар, за които проявявате интерес, но ще бъдете одобрени само веднъж за една година. Това изискване е с цел да могат повече хора да вземат участие в Програмата. Разберете повече тук.

За да кандидатствате, е необходимо да се регистрирате в www.salto-youth.net и да попълнете апликационната форма.

 Краен срок за кандидатстване: 1 април 2020 г.

Дата на селекция: 2 април 2020 г. За резултатите от селекцията, кандидатите се уведомяват по имейл. ЦРЧР, като изпращаща Национална агенция, получава информация за класирането на кандидатите. Всеки одобрен кандидат е необходимо да се свърже с ЦРЧР на имейл: TCABulgaria@hrdc.bg, като препрати имейла за потвърждение, който е получил от организатора на събитието за уточняване на финансовите условията за участие в мобилността.

За контакт: Kaan Cengiz, имейл: e.projectsbox2@gmail.com, телефон: +447826541584‬

Източник: SALTO Youth

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в мобилността. За повече информация се обърнете към посочения организатор и контакт за връзки.