YOUTHub & Covid-19

Здравейте и от нас!

Няма как да останем безучастни предвид случаващото се по света и у нас. Ситуацията налага изключителни мерки, които да спазваме, за да можем да се съхраним. Наясно сме, че във времена, в които здравето е на първо място, няма как да очакваме, че можем да говорим за усъвършенстване и да правим дългосрочни планове.

🍀Ние от YOUTHub разбираме всички организации, които в момента са в трудна ситуация, в която трябва да гадаят бъдещето и да отлагат проекти и събития с ясното самосъзнание, че те могат и да не се случат, но с надеждатата, че ще се.


🍀Искаме да насърчим вас – нашите потребители и читатели – първо да се грижите за себе си, за да могат и околните да останат здрави, второ да не се поддавате на емоциите и паниката, а на разума и рациото и трето – да не губите надежда и вяра, и мечтите си.


🍀В следващите няколко седмици предстои ние като организация да ограничим публикуването на каквито и да е възможности за активно включване в образователен и обучителен процес по света и у нас, предвид вируса.


🍀И все пак ние няма да забравяме да ви напомняме, че съществуваме, а и има възможности, които са абсолютно дистанционни и периодът вкъщи е подходящ за включването в именно такива форми на учене.

Пожелаваме ви да сте здрави!🍀🍀🍀

Екипът на YOUTHub