Предизвикателства #БезОтпадъци, до 25 май 2020г.

Сдружение „БГ БЪДИ АКТИВЕН” организира Facebook игра “Седмично предизвикателство”

място на провеждане Място: Играта се провежда във Фейсбук страницата и Инстаграм акаунта на “_Място България” (акаунти на БГ Бъди активен в социалните мрежи), под формата на публикации с визия и текст.

период на провеждане  Период на провеждане: 10 април – 25 май 2020г., като можете да се включите по всяко време

Условия за участие в играта:

  • всеки участник има право да публикува чрез коментар изображение с придружаващ текст, тематично свързано със заданието на играта или да направи публикация с хаштаг, съобразно изискванията за участие.
  • В играта може да участва всеки с профил във Facebook или Instagram, и отговаря на изискванията за участие. Участници под 18г. могат да бъдат представлявани от своите родители.
  • Играта е отворена за участие на всички физически лица над 14-годишна възраст, с изключение на служителите на БГ Бъди Активен, рекламните агенции, свързани с Играта, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители, братя, сестри и съпрузи).

Печелившите участници се избират от специалното жури по тяхно собствено усмотрение, като журито поощрява най-оригиналните и отговарящи на темата/заданието, снимки, публикувани/изпратени в съответствие с условията на играта.

Печелившите участници следва да се свържат с ОРГАНИЗАТОРА чрез изпращане на лично съобщение в www.facebook.com/miastobulgaria до 26 май 2020г. с предоставяне на данни за доставка на наградата, като три имена, телефон и адрес.

Повече информация може да намерите тук.

За да участвате, публикувайте чрез коментар изображение с придружаващ текст, тематично свързано със заданието на играта или направете публикация с хаштаг, съобразно изискванията за участие или го изпратете имейл на организатора social@bgbeactive.org.

 За контакт: social@bgbeactive.org

Източник: _Място България

YOUTHub не носи отговорност за подбора на победители. За повече информация се обърнете към посочения организатор.