Конкурс за графичен дизайн свързан с климатичните промени

Българска фондация Биоразнообразие обявява конкурс за графичен дизайн с фокус върху климатичните промени

Цели на проекта:

Чрез визуални и/или копирайтинг решения, дизайните трябва да комуникират по свой начин каузата за намаляване на климатичните промени и да помогнат за въвличане на младите хора към темата.

Най-добрата концепция ще бъде споделена върху тениски, чанти и други продукти с екологично послание и мисия.

Приемат се както единичен дизайн, който може да бъде адаптиран към различните продукти, така и индивидуални такива (за тениска, торбичка, метална сламка, канче, стикер), които да са обединени от обща концепция.

Профил на участниците:

Конкурсът е отворен както за индивидуални, така и за групови проекти. В него могат да се включат професионалисти, студенти и всички останали креативни хора като няма ограничение във възрастта.

Екипът на проекта ще разгледа постъпилите предложения и ще подбере 5-те най-добри. В началото на юни на фейсбук страницата на Българска фондация Биоразнообразие ще  стартира ОНЛАЙН ГЛАСУВАНЕ ЗА ПУБЛИКАТА, която ще избере своя фаворит.

Повече информация може да намерите тук.

Награждаване:

Авторите и/или колективите на избраните графични дизайни ще получат символична парична награда от 250 лв., но и възможността да отправят послание за климатичните промени и биоразнообразието, което да достигне до глобалната аудитория чрез партньорските канали на GameOn. Като подарък от БФБ ще получат първите бройки от произведените материали.

За да кандидатствате, изпратете дизайна си в jpeg или png формат на gameon@biodiversity.bg или като качиш работата си в социалните мрежи (Facebook, Instagram) с хаштаг #gameon #дизайнскауза #climatechange.

 Краен срок за кандидатстване: 25 май 2020 г.

За контакт: gameon@biodiversity.bg

Източник: ngobg.info

YOUTHub не носи отговорност за избора на победители в конкурса. За повече информация се обърнете към посочената изпращаща организация.