Мултидисциплинарен технически стаж в Open Sofia Foundation

Open Sofia създават уеб платформа (www.opensofia.org) с полезна информация относно животът в София и България, предложения за работа, списъци с недвижими имоти, услуги за чужденци и специални намаления.

Работодател:   Open Sofia Foundation

Изисквания към кандидатите:

Търсят се любознателни стажанти, които да се включат в проекта на Open Sofia като активни членове на организацията. Това са амбициозни студенти, в сфера свързана с компютрите, с желание да се включат в много динамична международна среда и имат следните качества:

  • готовност да сътрудничи на непълно работно време – до 20 часа седмично;
  • основно да разбира писането на код, как работят уебсайтовете и за какво се използва WordPress (или друга от следните структури: React/Angular/Vue);
  • проактивно ориентиран към целите отборен работник с умение за решаване на проблеми, свикнал да се справя с крайни срокове навреме;
  • бонус умения: практически опит в университет или лични поекти с уеб технологии като CSS, HTML, Javascript, PHP и опит в дизайна и програмите за дизайн

Името ви и съдействието ще бъдат публично видими на платформата с цел това да помогне да ви изтласка по вашия кариерен път.

Ще бъдете част от мултидисциплинарен екип на сложна платформа. Това ще ви даде шанс да се включите в разнообразие от предизвикателства в разработката (WordPress, CSS, JS, HTML), дизайна (UI and user experience), осигуряване на качеството (чрез тестване), оптимизация на производителността (време за зареждане, бавно зареждане и др.), разгръщане (DevOps), инструменти за сътрудничество (Git).

Също ще научите ценни умения, които може да използвате в каквато и да е компания: бързо управление на проекти, управление на продуктите, ефективни практики от идеята до изпълнението и за бизнеса.

Организацията предлага:

  • предимствата на домашния офис с гъвкавост на времето;
  • организация, в която идеите ви се зачитат толкова, колко и на всеки друг;
  • редовни екипни събития (онлайн и офлайн).

Повече информация може да намерите тук и в инфо пакета.

За да кандидатствате, изпратете автобиография и кратко представяне с линкове към вашата работа на info@opensofia.org.

За контакт: info@opensofia.org

Източник: Open Sofia Foundation

YOUTHub не носи отговорност за подбора на стажанти. За повече информация се обърнете към посочения работодател.