Обучение “Chance to update: Full-Stack Online Training Course” онлайн, 1 юни-30 септември 2020 г.

Четиримесечен практически курс за обучение, посветен на основните знания, умения и отношение на младежки обучители, младежки лидери, бизнес-обучители и фасилитатори, работещи в областта на неформалното обучение и бизнес обучението.

Място: онлайн

период на провеждане  Период на провеждане: 1 юни – 30 септември 2020 г.

Организатор: European Youth Development Agency (Youth NGO)

Тази мобилност се организира или посреща от Национални агенции  „Еразъм+“, от SALTO (Support, Advanced Learning and Training Opportunities) и различни неправителствени организации.

Цели на мобилността:

Въздействие на неформалното обучение: Да представи изкуството на неформалното образование, самоорганизацията, техническите и логистичните детайли. Ще даде възможност на участниците да практикуват дейности за тиймбилдинг като истински младежки лидери.

 Профил на участниците:

  • младежки работници, работещи с младежи, специалисти от организации в областта на образованието, обучението и младежта или други заинтересовани страни, които действат като мултипликатори в областта на образованието, обучението и младежта.
  • възраст над 18 години
  • владеене на английски език на работно ниво

 Обучителен екип:

Водещият треньор е един от най-добрите младежки обучители и бизнес-обучители в Европа, работещ от 1999 г. Той е провел повече от 15 000 часа учебни дейности самостоятелно и с ко-треньори, като обучаващ TED и TEDx Speakers, AGILE треньор и SCRAM-фасилитатор: https://www.linkedin.com/in/aburnosenka/ https://www.facebook.com/bekar.minsk
Висококвалифицирани младежки обучители от Унгария, Италия, Дания и Великобритания също ще се присъединят към курса.

 Повече информация може да намерите тук.

Няма такса за участие.

В SALTO мобилностите може да участвате веднъж годишно. Според правилата на дейността може да кандидатствате за всяко едно обучение, семинар, за които проявявате интерес, но ще бъдете одобрени само веднъж за една година. Това изискване е с цел да могат повече хора да вземат участие в Програмата. Разберете повече тук.

 За да кандидатствате, е необходимо да се регистрирате в www.salto-youth.net и да попълнете апликационната форма.

 Краен срок за кандидатстване: 28 май 2020 г.

Дата на селекция: 30 май 2020 г. За резултатите от селекцията, кандидатите се уведомяват по имейл. Избраните участници ще трябва да потвърдят участието си и да бъдат на разположение за участие в курса.

За контакт: Emma Graph
E-Mail: emma.graph@protonmail.com
телефон: +352 24873962

Източник: SALTO Youth

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в мобилността. За повече информация се обърнете към посочения организатор и контакт за връзки.