Конкурс за социални предприемачи ПРОМЯНАТА 2020

Специалното издание на конкурса ПРОМЯНАТА ще се фокусира върху подкрепата за най-уязвимите – децата и младежите, които са най-тежко засегнати от COVID-19 кризата.

Организатор: Reach for Change България и Нова Броудкастинг Груп

Организации с нестопанска цел, които имат доказано решение на проблем, пред който децата и младежите (0-24 години) са изправени в резултат на кризата, могат да кандидатстват като попълнят онлайн формуляр до 16 август на: http://www.nova.bg/promyanata. Петимата най-добри кандидати ще получат подкрепа от ПРОМЯНАТА.

Петимата финалисти ще бъдат избрани и обявени на 18 септември и ще трябва да изпълнят своите проекти в периода 19 септември – 18 декември 2020 г.

Професионални консултации и обучения:

За да помогне на организациите да бъдат в дългосрочен план по-адаптивни и устойчиви, Reach for Change България ще осигури следната нефинансова подкрепа:

  • Обучения в Акселератора на ПРОМЯНАТА в периода септември – октомври 2020 г. (36 обучителни часа),
  • Индивидуални консултации в периода ноември – декември (8 консултативни часа).
Медийна подкрепа:

Петте организации ще получат медийна подкрепа от Нова Броудкастинг Груп. В периода октомври – декември 2020 г. те ще бъдат част от активна комуникационна кампания, която ще им помогне да популяризират своята работа пред широка аудитория и да привлекат подкрепа.

Информационно видео

Преди да се включите в конкурса, запознайте се с Общите условия на конкурса тук, а образец на формата за кандидатстване е достъпен тук.

За повече информация: www.nova.bg/promyanata

Награден фонд:

  • Три организации ще получат пълно финансиране от по 17 000 лв., които да използват за директна подкрепа за деца и младежи, както и за заздравяване на своите екипи и организации и популяризиране на дейностите си.
  • Две организации ще получат частично финансиране от 4000 лв., които да използват за своето организационно развитие и комуникация.
  • Една от петте организации ще получи 1000 лв. специална награда.

Можете да кандидатствате тук.

Краен срок за участие: 16 август 2020 г.

За контакт: bulgaria@reachforchange.org    тел. (+359) 899 08 99 44

Източник: Reach for Change България

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор.