Хакатон по консултантски мениджмънт 2020

Ще имате възможността да разрешавате актуални сложни казуси, свързани със стратегии и операции на български организации с нестопанска цел и социални предприятия.

Организатор: 180 Degrees Consulting Sofia

Информация за конкурса

Хакатонът е състезание за студенти (най-малко 3-та година на обучение или наскоро завършили), в който те работят в екипи от по четирима, за да намерят решения на реални бизнес казуси за реални клиенти. След това решенията се представят пред жури от експерти в бранша, което ги оценява въз основа на обективни критерии и избира победителите.

Няколко дни преди състезанието всички участници ще получат подготвителни материали така, че да бъдат добре подготвени за Хакатона. Съзтезанието ще бъде стартирано с въвеждаща сесия, където участниците ще бъдат представени на своите екипи, ще бъдат запознати с казусите, които екипът им ще трябва да разреши, както и някои съвети и трикове за това как най-лесно да се стигне към решение на проблема. През уикенда ще има разнообразие от семинари и ментори, които да помогнат отборите, тъй като решенията на проблемите за финалния съдийски кръг ще бъдат разработвани в неделя следобед.

Изисквания и профил на кандидатите:

  • Студенти, които са в третата или четвъртата си година на обучение, или вече са завършили; Могат да кандидатстват студенти от всички дисциплини, но трябва да имат специфичен интерес или поне основни предварителни познания по икономика, бизнес, финанси и / или консултантски мениджмънт.
  • Студенти от други български градове освен София или от други държави също могат да участват, стига да са в София за уикенда на 26 и 27 септември, когато ще се проведе събитието. За тези участници ще бъде осигурено настаняване.
  • Много доброто владеене на английски език е задължително за всички участници, тъй като всички бизнес казуси, които ще трябва да решат, както и техните презентации пред журито ще бъдат изцяло на английски език.

Преди да се включите в конкурса, запознайте с пълната информация и правилата за участие в конкурса тук.

За да участвате в конкурса, попълнете апликационната форма.

Краен срок за участие: 13 септември 2020 г.

За контакт: office@consultinghackathon.com

Източник: Management Consulting Hackathon 2020

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор.