Конкурс Move T-shirt

Като част от кампанията Time to Move, конкурсът за тениски се завръща през 2020 г. и очаква дизайни на тениски от млади хора от цяла Европа.

Организатор: Time To Move

Условие за участие:

  • възраст между 13 и 30

Насоки:

Изберете всяка техника, която смятате, че би изглеждала добре на тениска. Направете снимка, създайте илюстрация цифрово, нарисувайте на ръка върху хартия или използвайте само текст, можете да се състезавате с всяко творение. За да участвате в конкурса, попълнете формуляра за изпращане, качете вашето творение като изображение и напишете заглавие.

Преди да се включите в конкурса, запознайте с пълната информация и правилата за участие в конкурса тук.

Награди:

Тази година два основни победителя ще бъдат избрани от Eurodesk: Едно творение сред участници на възраст между 13 и 19 години и едно творение сред участници на възраст между 20 и 30 години. Всеки от тях ще получи едногодишен абонамент за Skillshare Premium и таблет Wacom Intuos S. Победителят в публичното гласуване (избран от Eurodesk от 10-те най-популярни заявки) ще спечели 6-месечен абонамент за Skillshare Premium и таблет Wacom Intuos S. Още 5 млади човека с изключителен дизайн също ще получат награди.

 За да участвате в конкурса, попълнете формуляра за изпращане, качете вашето творение като изображение и напишете заглавие тук.

Краен срок за участие: 31 октомври 2020 г.

За контакт: info@eurodesk.eu

Източник: eurodesk.eu

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор.