Международна младежка конференция “European Values for the Future for SEE countries” – 5-10 ноември 2020г. онлайн

В конференцията ще участват до 80 участници от страните от региона на Югоизточна Европа и гости от партниращи младежки организации от Германия, Франция и Полша в ролята на ментори.

Място: онлайн

период на провеждане  Период на провеждане: 5-10 ноември 2020г.

Организатори: Конференцията е съвместна работа на Младежки алианс-Крушево и Фондация Фридрих Еберт, офис Скопие, подкрепена от Пакта за стабилност за Югоизточна Европа, спонсориран от Германия и Националната агенция за европейски образователни програми и мобилност в Северна Македония.

Цели на проекта:

Основната цел на Международната младежка конференция е да подкрепя енергични и ангажирани млади лидери от Югоизточна Европа да работят ежедневно за европейско бъдеще на региона. Освен това, тази конференция има за цел да популяризира европейските ценности сред тях и в техните общества. Получените резултати ще бъдат набор от насочени към действие препоръки и предложения за популяризиране на европейските ценности, които ще бъдат използвани чрез активните млади лидери в региона на Югоизточна Европа.

Профил на участниците:

  • На възраст между 18 и 30 години;
  • Имат доказана ангажираност за постигане на положителна промяна в региона;
  • Показват интерес за европейската интеграция на региона на Югоизточна Европа;
  • Разглеждат ключови местни и / или регионални проблеми в своята работа.

Международната младежка конференция ще предложи възможност за стипендия за 80 участници от всички участващи държави, включително присъединяване към всички онлайн сесии от където и да се намирате, мобилното приложение за Конференция 2020, активно участие в интерактивните онлайн работни групи и сертификат за участие в конференция.

Повече информация може да намерите тук.

Такса за участие: 25 евро

Ново: без такса за участие

За да кандидатствате, попълнете апликационната форма.

По отношение на критериите за подбор, опитът и интересът на кандидатитео за участие в конференцията ще бъдат от голямо значение. Едни от най-подходящите принципи за подбор ще бъдат техните мнения, отразени в есето, както и демонстрирана отдаденост към умножаването на резултатите от конференцията.

 Краен срок за кандидатстване: 15 октомври 2020 г.

Нова дата: 28 октомври 2020 г.

За контакт: conference2020@krusevoconference.org.mk

Източник: krusevoconference.org.mk

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в младежката конференция. За повече информация се обърнете към посочения организатор и контакт за връзка.