Мобилно приложение F.I.R.E. в помощ на НПО сектора

Мобилно приложение F.I.R.E. за он-лайн обучение на активни граждани и ангажираните в НПО сектора е вече на разположение в Google play и Apple store.

Приложението предлага 3 обучителни модула:
• лидерство,
• проектно планиране
• изкуството на комуникацията

F.I.R.E. (From Idea to Reality & Execution) идва за да помогне да развиете необходимите управленски и оперативни умения за работа в НПО сектора. Съдържанието на обучението е представено с кратки текстове, видеа и примери от реалността. Изтеглен на телефона ви, имате предимството да учите навсякъде където и да сте. Достатъчно е да имате 10-20 минути свободно време, за да поработите по дадената тема. На финала ви предлагат въпросник, за да проверите прогресът си. За всеки модул можете да поръчате и да получите сертификат.

Приложението е създадено, за да направи прехода от обучение на живо към самостоятелно обучение, най-вече за хора, които са далеч от доставчици на обучителни услуги или не могат да си позволят да отделят време и средства, за да пристсътват на обучение на живо.

Какво трябва да направите, за да ползвате приложението:

  1. Посетете www.studyathome.eu
    или намерете F.I.R.E. в Google play и Apple store.
  2. Изтеглете приложението на своето мобилно устройство (телефон или таблет)
  3. Ползвайте го.

Продуктът е резултат от двугодишната работа на Фондация Open space по проект “F.I.R.E. From Idea to Reality & Execution финансиран от Европейската програма “Еразъм+”, Ключова дейност 2: развитие на капацитет в областта на младежта. Всеки обучителен модул е създаден след проведени обучения с участници от Европа, Африка и Азия и събраната обратна връзка от тях. Плод е на дългогодишната работа на експерти в съответните области и се предлага на 4 езика: български, английски, суахили и хинди.

Източник: Фондация Open Space