Иванна Иванова – необичайна личност с двойно “Н” в името и с вяра в добротата на хората

Да, името ми е с двойно “н” и смятам това за първият знак, когато човек ме срещне да си знае, че си има работа с наистина необичайна личност. Та, здравейте приятно ми е аз съм Иванна, от крайдунавското градче Лом и съм на 15.

Бих се определила като амбициозен и позитивен човек, вярвам и се боря за нещата, на които държа. Винаги съм била изключително любопитна, обичам да задавам въпроси и да наблюдавам зорко събитията около мен.

За това съвсем на крехка възраст твърдо реших, че “ще стана журналистка, когато порасна” и така е и до ден днешен.

След първият прочит на съвременната класика “Хари Потър”, в мен се събуди и един писателски инстинкт, който добави липсващата частичка от пъзела, когато се престраших да пиша. Оттогава насам вече бях убедена, че журналистиката е пътя. Именно писането се оказа най-голямата ми страсти и винаги ме зарежда, независимо дали пиша статия, есе, разказ или пиша по някоя от книгите, които някой ден мечтая да завърша и дори публикувам.

В YOUTHub ме доведе желанието ми да натрупам опит, да науча нови неща за неправителствените организации, за възможностите за развиване на подобна платформа в България и за собствените ми възможности в такъв тип среда. Подобен ценен опит би ми послужил много и за сбъдването на друга моя мечта, а именно да завърша висшето си образование в чужбина. Мечтая да пътувам и да опозная различни култури и хора, да разширя мирогледа си и най-вече да променя нечий живот качествено. Аз съм от малкото останали хора, които още вярват в добротата на хората в този сложен свят и макар и това според повечето хора да ме прави наивна, винаги търся точно добрите качества у хората около мен.

Приключението тепърва започва, но усещам как се припознавам в идеите на организацията и научавам толкова много още преди да съм започнала същинската работа. Работя с хора, за които YOUTHub е мечта и вдъхновение. Вече знам, че няма по-добро нещо от това да работиш с хора, които наистина работят с хъс, за да преследват каузата си. Точно с такова желание планирам да работя за YOUTHub и да дам 101% от себе си. Усещам работата с личностното развитие на младите хора в България като смислена кауза и с радост и ентусиазъм стартирам работата си!