Конкурс за есе на тема „Дискриминацията не ти отива“

Ако сте на възраст до 18 години, ако ви вълнуват обществените проблеми, ако искате да се чуе вашият глас и обичате да пишете, участвайте!

Организатори: Национална мрежа за децата съвместно с младежка мрежа „Мегафон“ и в партньорство с УНИЦЕФ България

Конкурсът е част от програмата на младежкия форум „VOICE IT, мнение от значение“,  който всяка година се провежда на 20 ноември – Световния ден на детето.

Събитието се организира от Национална мрежа за децата съвместно с младежка мрежа „Мегафон“ и в партньорство с УНИЦЕФ България, за да даде възможност на децата да изразят своето мнение по важните за тях въпроси и да участват в решаването на проблемите.

Тази година темата на форума е Дискриминацията.

Условие за участие: За да участвате е необходимо да сте на възраст до 18 г. и да подготвите есе до 2 стандартни страници по тематаПредставете своята гледна точка, сподели мисли, идеи и личен опит.

Награди:

  • Първа – таблет
  • Втора и трета – книги по избор от издателство – партньор

Не е без значение, че ще добиете и популярност: трите най-добри есета ще бъдат широко разпространени в медиите и в социалните канали. Може това да бъде вашата първа стъпка на бъдещ писател или журналист!

 За да участвате в конкурса, изпратете есето си до office@nmd.bg със subject „КОНКУРС“

Не забравяйте да напишете своето име и години, телефон и e-mail за обратна връзка.

Краен срок за участие: до 24 часа на 1 ноември 2020 г.

Победителите ще бъдат избрани от жури, в което ще се включат представител на организаторите, журналисти и обществени личности.

За контакт: office@nmd.bg

Източник: НМД

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор.