ДарПазар

Знаете ли, че има начин да си купите подарък, изработен с мисъл, която опазва българската природа и защитените видове, подкрепя хора в неравностойно положение, грижи се за развитието на българското изкуство или осигурява работа на хора с увреждания и предоставя възможност за достоен труд и реализация?

С наближаването на коледните и новогодишните празници, имате още една причина както да дарите на себе си, така и да подкрепите социалните предприятия в България, а именно невероятната инициатива ДарПазар, където ще откриете хора и каузи, които се стремят да направят света едно по-добро място.

Представяме Ви онлайн платформата „ДарПазар“ – място, на което можете да намерите стоки, предмети, услуги, които социални предприемачи предлагат, за да постигнат своите мисии. Ако си купите от тях, ще подкрепите конкретна човешка съдба, идея, развитие. Всеки един подарък има своя собствен замисъл и история, чакайки да бъдат открити от Вас.

Mисията на „ДарПазар“ е да помага – на малки и големи социални предприемачи да стигат до повече хора. Да са смели, да разкажат за това, което правят, да търсят и намерят хората, които са готови да се свържат със смислени неща, които да подкрепят.

Екипите на Аксенчър България и Български център за нестопанско право са си поставили за задача да „разкажат“ чрез онлайн магазин за продуктите и стоките, които са произведени от социални предприемачи и за които всяка покупка значи подкрепа и съпричастност към каузите им.

Аксенчър (Accenture) е водеща международна компания, която предоставя широк спектър от услуги и решения в категориите: стратегии, консултиране, дигитални услуги, технологии и операции. Със своя дългогодишен опит и специализирани умения, Аксенчър помага на своите клиенти да подобрят представянето си и да създадат устойчива добавена стойност.

Български център за нестопанско право (БЦНП) е гражданска организация, чиято мисия е да подкрепя развитието на средата за НПО в България, да могат хората свободно да се сдружават и да развиват инициативите си. Тя насърчава и подпомага развитието на бизнеса с кауза като един от начините за постигане на устойчивост в решенията, които гражданските организации дават на значими социални проблеми.

ДарПазар предлага уникални продукти със собствена история и дизайн. Повечето са ръчно изработени от хора в трудна житейска ситуация, талантливи младежи, био ферми в защитени природни територии, възрастни хора, които живеят в малки и отдалечени места. Всяка покупка от ДарПазар е част от устойчиво решение за по-добра среда, в която да успяваме всички.

Можете да намерите подарък за малки и големи по всеки поводкакто сувенири, картички и бижута, така и невероятни преживявания за вашите близки и приятели.

Ако и Вие искате да пазарувате с кауза и да дарявате смисъл, посетете ДарПазар още днес.