Фотоконкурс “ЛЮБИМИ МЕСТА НА КАРТАТА НА БЪЛГАРИЯ”

По повод 25-годишнината си и във връзка с провеждането на Световния ГИС Ден в България на 18 ноември ЕСРИ България, съвместно с National Geographic България и Фотопавилион, ви кани да се включите в първия по рода си конкурс у нас, който обедининява ГИС технологията и фотографията.

Организатор: ЕСРИ България

Информация за конкурса:

Организаторът кани всички любители и професионални фотографи да покажат своята уникална гледна точка към красотата на страната ни чрез снимки. Може да поставите на фокус различни свои открития, включително природни, културни, археологически, исторически забележителности, пейзажи или завладяващи градски сцени и т.н. На финала чрез всички кадри ще бъде създадена интерактивна ГИС карта с най-любимите и впечатляващи кътчета на страната. Карта, която ще позволи на всеки желаещ само с няколко клика да разгледа виртуално красива България, заснета през обективите на голямата палитра от участници в конкурса.

Условия за участие:

  • няма ограничения във възрастта на участниците
  • неограничен брой авторски снимки, с размер по-малък от 10 МB всяка
  • кадрите да са придружени с кратко заглавие, както и информация за тяхното местоположение
  • без ограничение кога са снимани
  • да притежават потенциал за споделяне, да бъдат оригинални, без тяхното засненаме да излага на риск здравето и живота на техния автор и/или други участници
  • да не включват заснети хора и да отговарят на българското законодателство, обществения ред и добрите нрави

Преди да се включите в конкурса, запознайте с пълната информация и правилата за участие в конкурса тук.

Награди:

Три от всички фотографии ще бъдат избрани от специално жури на първо, второ и трето място, а техните автори ще спечелят ваучери за фото курс от Фотопавилион. Големият победител печели и ваучер на стойност 300 лв. за покупка на фото или видео техника, аксесоари или консумативи по избор от магазините на Фотопавилион.

За да участвате в конкурса, подадете файловете за участие последователно чрез уеб ГИС формата: https://survey123.arcgis.com/share/b537c4ed1c78458183367a2d1bd2fab3

Краен срок за участие: 4 декември 2020 г.

Победителите ще бъдат обявени на 10.12.2020г. на уебсайта и Facebook страницата на Есри България.

За контакт: info@esribulgaria.com

Източник: esribulgaria.com

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор.