Конкурс “Да украсим София за Коледа”

От 1 декември 2020 г. до 15 януари 2021 г. ще се проведе традиционната кампания на Столична община „ДА УКРАСИМ СОФИЯ ЗА КОЛЕДА” за външна празнична украса на сграда, балкон, двор и междублоково пространство на територията на Столична община.

Организатор: Столична община

Информация за конкурса:

Целта на конкурса е да поощри усилията на организации и граждани да придадат празничен облик на София по повод Коледните празници със собствена външна украса. На страницата във Фейсбук „ДА УКРАСИМ СОФИЯ ЗА КОЛЕДА” ще бъдат публикувани относимите към кампанията фотографии.

Условия за участие:

  • до 3 броя снимки за украса
  • украсата трябва да е монтирана на външни пространствафасади на сгради, дворни пространства, балкони и др., на територията на Столична община
  • изпратените от участниците в конкурса снимки се публикуват на Фейсбук страницата Да украсим София за Коледа от организатора на конкурса.

Преди да се включите в конкурса, запознайте с пълната информация и правилата за участие тук.

Награди: Трима от авторите (собствениците) на украсата, събрала най-много харесвания, ще получат парични награди:

ПЪРВА НАГРАДА – 1 200 ЛЕВА
ВТОРА НАГРАДА – 600 ЛЕВА
ТРЕТА НАГРАДА – 300 ЛЕВА

 За да участвате в конкурса, изпратете до 3 снимки с Вашата украса на имейл адрес: ukrasi_sofia@mail.bg заедно с трите имена на участника/име на организацията , адрес на украсения обект и координати за връзка.

Краен срок за участие: 15 януари 2021 г.

За контакт: ukrasi_sofia@mail.bg

Източник: artsofia.bg

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор.