„МИСИЯТА ДОБРОВОЛЕЦ – (НЕ)ВЪЗМОЖНА“ 2020 г.

Министерството на младежта и спорта има удоволствието да Ви покани да се включите в инициативата по случай 5-ти декември – Международен ден на доброволеца.

Организатор: Министерство на младежта и спорта

Информация за инициативата:

За пета поредна година екипът на дирекция „Младежки политики“ организира инициатива под наслов „МИСИЯТА ДОБРОВОЛЕЦ – (НЕ)ВЪЗМОЖНА“ и е насочена, както към изявени млади доброволци от цялата страна, така и към организации.

Целта на инициативата е популяризиране на добрите практики на изявени млади хора и организации в сферата на доброволчеството, които чрез своя пример да „заразят“ и други младежи с духа на алтруистичните дейности и работа.

Конкурсът ще се проведе в три категории:

  • „Доброволческа организация“ – Неправителственият сектор постоянно работи с доброволчески инициативи. В тази категория се отличават организациите с най-много, интересни, полезни и различни доброволчески дейности през 2020 г.
  • „Доброволческа мисия“ – Мисията на доброволчеството е възможна и всяка една доброволческа кауза е вид мисия сама по себе си. В тази категория се отличават дейностите, които младежите доброволци извършват, за да преобразят света около себе си.
  • „Доброволец“ – Сърцето и душата на една доброволческа дейност е самият доброволец, който отделя време, знания и усилия за да помогне в различни каузи. Тук се отличават най-атрактивните и дейни младежи доброволци за 2020 г.

Условие за участие:

За да номинирате доброволец, мисия или организация, трябва да попълните формулярите за номинации, които можете да откриете ТУК: ОРГАНИЗАЦИЯ ; МИСИЯ ; ДОБРОВОЛЕЦ.

След приключване на крайния срок, Министерство на младежта и спорта ще направи селекция на участниците, като номинациите ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Националната информационна система за младежта. Гласуването ще се осъществи чрез онлайн анкета, която ще стартира на 27.11.2020 г. и ще продължи до 04.12.2020 г.

Преди да се включите в конкурса, запознайте с пълната информация и правилата за участие в конкурса тук.

 За да участвате в конкурса, изпратете попълнените формуляри, заедно със снимки и/или кратко видео, на електронен адрес: youth.policy@mpes.government.bg

Краен срок за участие: 25 ноември 2020 г.

За контакт: youth.policy@mpes.government.bg

Източник: nism.bg

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор.