Презентация на YOUTHub в ПЧАГ “Леонардо да Винчи”, гр. Русе

Точно преди 2 седмици, на 10 ноември, нашият основател Мадлен бе част от урока по Предприемачество в 11 клас на Първа Частна Английска Гимназия “Леонардо да Винчи”, град Русе.

Поканата дойде от г-жа Кремена Харизанова с подкрепата на директоркат г-жа Светла Харизанова по случай световната седмица на предприемачеството (16-22 ноември 2020). В този профил учениците се запознават с темите като макро и микро икономика, но също така и с възможностите за кариерно развитие.

Мадлен бе поканена да говори именно за възможностите за кариерно развитие и как youthub.bg може да подпомага учениците в тази насока. Наблегна се изключително много на стажантските програми – начини за намирането им, какво е важно при избора на стажантската програма, както и как да се подготвим за кандидатстване. Нашият основател завърза дискусия с гостуващият лектор от Русенксия университет Доц. Даниел Павлов по темата с кариерните възможности на Европейско ниво и професиите на бъдещето.

 

Ние от YOUTHub благодарим за поканата и се надяваме това да положи основите на едно дългосрочно партньорство по темата с личностното и професионално израстване на младите хора и в частност учениците на ПЧАГ в град Русе.