Online Workshops: The Art and Science of Storytelling

Присъеденете се в практическите семинари, за да споделите вдъхновението от успешни истории и да научите как да напишете свои в индивидуални и групови упражнения.

Място: Онлайн, Zoom

период на провеждане  Период на провеждане: 6 януари – 27 януари 2021 г.

Организатор: Националната агенция на програма Еразъм+ в Чехия

Изпращаща организация: ЦРЧР

Тази мобилност се организира или посреща от Национални агенции  „Еразъм+“, от SALTO (Support, Advanced Learning and Training Opportunities) и различни неправителствени организации.

Цели на мобилността:

  • Да се задълбочат ценностите в разказването на истории и как историите оформят реалността около нас;
  • да се сподели страстта към разказването на историите и да се разсъждава върху невероятните му сили;
  • да се споделят съвети за това как да се изградят истории, за да се създадат увлекателни дейности, да се вдъхнови ученето и да се насърчи приомяната, която искате да видите в света.

Профил на участниците:

  • студенти, стажанти, доброволци, младежи, учители, преподаватели, младежки работници, работещи с младежи, обучението и младежта или други заинтересовани страни, които се интересуват от комуникации и разказване на истории
  • владеещи на английски език на работно ниво

Тези семинари са предназначени за по-малка група (максимум 18/20 души) и ще включват много пряко и лично взаимодействие. Включването на камерата и микрофонът ще се препоръчват през цялото време. Работата ще включва части от теоретични изводи, много групови и индивидуални упражнения, предизвикателства и игри, споделяне и размисъл, както и разнообразие от интерактивни цифрови инструменти, за да направят сесиите по-динамични и ангажиращи.

Повече информация, както и темите на семинарите може да намерите тук.

Таксата за участие в един семинар е 19 евро, а за цялото обучение е 69 евро.

В SALTO мобилностите може да участвате веднъж годишно. Според правилата на дейността може да кандидатствате за всяко едно обучение, семинар, за които проявявате интерес, но ще бъдете одобрени само веднъж за една година. Това изискване е с цел да могат повече хора да вземат участие в Програмата. Разберете повече тук.

За да кандидатствате, е необходимо да се регистрирате в www.salto-youth.net и да попълните апликационната форма.

 Краен срок за кандидатстване: 5 януари 2021 г.

Дата на селекция: 6 януари 2020 г.

За контакт: име, имейл:  Carmine Rodi, carmine.rodi@gmail.com; телефон: +393383845313

Източник: SALTO Youth

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в мобилността. За повече информация се обърнете към посочения организатор и контакт за връзки.