Pitch Bootcamp Online – IX издание

Събитието е интензивен еднодневен кариерен акселератор, който среща студенти и наскоро завършили младежи с някои от най-успешните компании.

място на провеждане Място: онлайн (Zoom)

период на провеждане  Дата на провеждане: 27 февруари 2021, 09:30 – 20:00 ч.

Организатор: Youth Talent Network

Относно събитието:

В днешния дигитализиран свят, в който работата отвкъщи от всяка точка на страната и чужбина става все по-популярна, да имате опит и увереност в онлайн интервю е изключително полезно. Участниците ще имат възможност да се представят пред представители от бизнеса през дигитално устройство. Pitch Bootcamp Online дава практически насоки, от които можете да научите повече за себе си като личност и бъдещ професионалист.

Профил на участниците:

  • студенти или наскоро завършили млади хора, които са амбицирани за намиране на хубава работа и имат желание за личностно развитие.
  Програма:
  • през първата половина от деня ще се научите как да изградите силен и впечатляващ личен професионален профил, чрез който да стъпите уверено на пазара на труда. Също така ще се научите как най-добре да подхождате към различните компании и как да изберете тези, които подхождат най-добре на вас;
  • през втората половина на деня ще приложите всичко, което сте научили на практика и ще се представите пред професионалисти от различни бизнеси. Те ще ви дадат обратна връзка за представянето ви, съвети за подобрение и контакти, които биха ви били полезни, за да постигнете кариерната си цел.

Работен език: английски.

Повече информация за събитието може да намерите тук.

Такса за участие: 25.00 лв.

*20% намаление за ISIC card притежатели

 За да се регистрирате, попълнете апликационната форма.

краен срок за кандидатстване Краен срок за регистрация: 24 февруари 2021 г.

За контакт: pitch@youthtalentnetwork.bg

Източник: Pitch Bootcamp 

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в събитието. За повече информация се обърнете към посочения организатор.