Стажове към Световната банка, май – септември 2021 г.

Стажанската програма на Световната банка дава възможност за натрупване на практически опит и развиване на умения в различни области.

място на провеждане Място: Вашингтон, САЩ (за повечето стажански позиции) или в други офиси на Световната банка

период на провеждане  Период на провеждане: май – септември, 2021 г.англий

Работодател: Световна банка

Стажантска програма на Световната банка предлага възможност на кандидатите да внесат нови перспективи, иновативни идеи и изследователски опит в работата на Банката, като същевременно подобряват уменията си в разнообразна среда. Стажовете са налични в различни области (икономика, финанси, човешко развитие /обществено здраве, образование, хранене, население/, социални науки /антропология, социология/, земеделие, околна среда, развитие на частния сектор), но броят необходими за всяка област стажанти е различен спрямо нуждите на бизнеса.

Изисквания към кандидатите:

  • няма възрастово ограничение;
  • кандидатите трябва да имат завършена бакалавърска степен и да бъдат записани в редовно обучение за магистратура/доктурантура;
  • добро владеене на английски език, владеене на други чужди езици (френски, испански, руски, арабски, португалски, китайски) е желателно;
  • добри компютърни умения.

Необходими документи:

  • Автобиография (CV); 
  • Мотивационно писмо;
  • Уверение, че сте записани да учите.

  Избраните кандидати трябва да получат виза преди започването на стажа, ако такава е необходима за влизане в страната.

Повече информация може да намерите тук.

Рабодотателят плаща почасова заплата на всички стажанти и, при възможност, покрива пътни разходи до 3000 долара по преценка на мениджъра. Тези пътни разходи могат да включват само транспортни разходи (самолетни билети) до или от града на дежурния пункт. Стажантите са отговорни за настаняването си.

 За да кандидатствате, влезте в сайта и натиснете “Apply“. След това трябва да се регистрирате и да качите необходимите документи. След подаване на молбата няма да можете да правите промени по нея. След подаване на вашата кандидатура ще получите потвърждение по имейл, което ви предоставя номера на вашата кандидатура.

Работодателят ще се свърже само с избраните кандидати.

краен срок за кандидатстване Краен срок за кандидатстване: 31 януари 2021 г.

За контакт: itaushanova@worldbank.org

Източник: Световна банка

YOUTHub не носи отговорност за подбора на стажанти. За повече информация се обърнете към посочения работодател.