Международен литературен конкурс за поезия 2021

Изпратете за участие в международния конкурс творба в стихотворна форма, която да внушава емоции, прживявания и прозрения, осъзнати по време на странствания далеч от големите градове.

Организатор: Deep Wild Journal

Условие за участие:

  • трябва да сте записани в бакалавърска специалност през тази учебна година;
  • можете да участвате само с ЕДНА творба до 70 реда (това включва интервалите между строфите), размер 11 или 12, вдъхновена от странствания;
  • стиховете трябва да се подават анонимно, тоест името ви не трябва да се появява нито във файла със стихотворението, нито в името на файла.

След като изпратите своята творба, не можете да го преработвате или да го замените с друго.

Преди да се включите в конкурса, запознайте с пълната информация и правилата за участие в конкурса тук.

Три стихотворения ще бъдат избрани за публикуване в броя на месец юни 2021 г. на Deep Wild Journal, а авторите ще получат парични награди от 100 долара и пет екземпляра от списанието.

За да участвате в конкурса, се регистрирайте в сайта, като при възможност използвате служебния ви имейл от университета. В полето за мотивационно писмо посочете вашето име, принадлежност към училище, очаквана дата на завършване и информация за контакт. Ако нямате служебен имейл, уточнете това в същото поле.

Краен срок за участие: 1 март 2021 г.

За контакт: DeepWildJournal@gmail.com

Източник: Deep Wild Journal

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на международния конкурс. За повече информация се обърнете към посочения организатор.