Онлайн обучение “Juice Up Your Meetings”, 18 февруари 2021г.

Присъединете се към обучението, за да научите и откриете инструменти, съвети и методи, които ще направят онлайн срещите, семинарите и конференциите Ви по-интересни, забавни и ангажиращи.

Място: Zoom

период на провеждане  Период на провеждане: 18 февруари 2021г.

Организатор: YEPP EUROPE

Цели на обучението:

Определено имаме работа с новото нормално, когато става въпрос за работа – почти всичко се е преместило онлайн! Изправени сме пред безброй онлайн срещи, събития и дейности. В това обучение ще научите съвети и трикове как да направите семинарите си по-интересни, особено за младите хора. Ще получите предложения за това кои програми да използвате, как да структурирате вашите семинари и как да ангажирате аудиторията си по време на вашата онлайн дейност.

Говорител на събитието: Хелена Хабдия

Професионалният път на Хелена в образованието, а по-късно и в предприемачеството, винаги е бил фокусиран върху изследване на творчески модели и методи за улесняване и разработване на учебни програми и адаптирането им към различни контексти и групи. Тя е опитен онлайн и офлайн посредник, ръководител на конференции и обучител, работещ с млади хора, предприемачи и организации на гражданското общество в цяла Европа.

Профил на участниците:

  • младежки работници, обучители, младежки лидери, младежки ръководители на проекти, младежки треньори
  • владеене на английски език на работно ниво

Повече информация може да намерите тук.

Такса за участие: няма

За да участвате, е необходимо да се регистрирате на следния линк.

Краен срок за регистрация: 17 февруари 2021 г.

Дата на селекция: 18 февруари 2021 г.

За контакт: Karla Morales

E-Mail: info@yeppeurope.org

Phone: +49 30 25741725

Източник: SALTO Youth

YOUTHub не носи отговорност за подбора на участници в мобилността. За повече информация се обърнете към посочения организатор и контакт за връзки.