Конкурс “Работилница за репортери 2021”

Темата за есе за шестото издание на ученическия конкурс-обучение “Работилница за репортери 2021” е “Поглед към доброто”, а обучението ще се провежда онлайн.

Организатор: Espressonews.bg

Условие за участие:

  • могат да вземат участие ученици от 9. до 12. клас, от училища от цяла България.

За да кандидатствате, трябва да изпратите есе, написано от вас, на тема “Поглед към доброто” и снимки на имейл: reporters@espressonews.bg:

  • есето трябва да е в .doc файл, който прикачвате в имейла;
  • в имейла с прикаченото есе, добавeте подходяща за есето ви снимка, която в случай, че есето бъде публикувано, ще бъде качена онлайн. Затова е задължително правата за снимката да са ваши или снимката да е отбелязана като “свободна за ползване”;
  • в същия имейл с есето и прикачената за есето снимка, прикачете и ваша лична профилна снимка, с която в случай, че се класирате за втори етап в конкурса, ще бъдете представяни при публикуването на материалите ви.

Класиралите се участници ще бъдат разпределени по ментори, а първата задача ще им бъде поставена на 05 април 2021 г. в специално създадената Фейсбук група. Условията за задачата ще бъдат изпратени и по имейл.

Участниците ще работят общо по 3 задачи. За всяка поставена задача ще имат срок за изпълнение една седмица. След изпращане на готовите материали, участниците ще получат обратна връзка от своя ментор и ще им бъде предоставена възможност за корекция, ако е необходимо.

Преди да се включите в конкурса, запознайте с пълната информация и правилата за участие в конкурса тук.

За да участвате в конкурса, попълнете апликационната форма.

Краен срок за участие: 31 март 2021 г.

До 1 април 2021 г. всички кандидатствали ще получат имейл с информация дали са се класирали за участие.

За контакт: 0895795244, 0877131933, reporters@espressonews.bg

Източник: Espressonews.bg

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор.