Младежки онлайн фотоконкурс „Щракни времето“

Целта на конкурса е участниците да уловят и покажат своята уникална гледна точка към „красотата на времето“ чрез снимки.

Организатор: Младежки център Добрич

Стремежът, породил идеята за фотоконкурса, е младите хора да уловят в един фотографски кадър красотата на ВРЕМЕТО, както в неговото метеорологично състояние, така и в различни завладяващи сцени от заобикалящият ни свят.
Участниците в конкурса могат да поставят на фокус различни свои открития, включително природни, културни, археологически, исторически забележителности и други.

Условия за участие:

  • младежи, на възраст между 15 и 29 години;
  • може да се участва с до 3 броя авторски снимки, формат JPEG с максимален размер на снимката до 10 МB всяка;
  • фотографиите трябва да са придружени с кратко заглавие, информация за мястото на което е направена снимката, трите имена на участника, години, адрес, телефонен номер (за обратна връзка);
  • фотографиите да са направени през периода 2020-2021 г.;
  • снимките трябва да бъдат оригинални, без тяхното засненаме да излага на риск здравето и живота на техния автор и/или други участници.

Всички снимки на участниците във фотоконкурса ще бъдат включени в специално създаден за целта албум. Албумът ще може да бъде намерен във Facebook страницата, където може да се гласува онлайн за харесваните фотографии.

Преди да се включите в конкурса, запознайте с пълната информация и правилата за участие в конкурса тук.

Победителите ще получат предметни награди от 24 март до 31 март 2021 г. на място в Младежки център Добрич или на подаден адрес от участниците.

 За да участвате в конкурса, изпратете вашите снимки на info@ycd.bg.

Краен срок за участие: 15 март 2021 г.

За контакт: 0884 311 428; info@ycd.bg

Източник: Facebook

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор.