Конкурс за рисунка по случай Зелената седмица на ЕС 2021г.

С творчество и въображение изразете Вашите идеи за свят без замърсяване!

Организатор: Европейски съюз

Информация за конкурса

Замърсяването засяга всеки един от нас. Въпреки това, главно младото поколение ще живее утре с последствията от това как се отнасяме към околната среда днес.

Ето защо, по повод тазгодишната Зелена седмица на ЕС, Европейската комисия отправя покана за участие на артисти под темата „Моят свят без замърсяване“, насърчавайки младите художници да покажат как може да изглежда свят без замърсяване.

Това е ВАШИЯТ шанс да направите артистичните си умения видими на европейско ниво и да покажете света, в който искате да живеете.

Условия за участие:

  • Млади европейски художници на възраст до 18 години
  • Художественият принос трябва да обърне внимание на тазгодишната тема на Зелената седмица на ЕС „Нулевото замърсяване – за по-здрави хора и планета“
  • Снимка, която илюстрира как си представяте свят без замърсяване, напр. без замърсяване на въздух, вода, почва или ежедневни продукти, които използваме
  • Да бъде оригинална 

Изпратените произведения на изкуството ще бъдат показани по време на Зелената седмица на ЕС 2021 в социалните медии, уебсайта на събитието и/или виртуалната конференция.

Преди да се включите в конкурса, запознайте се с пълната информация и правилата за участие в конкурса тук.

За да участвате в конкурса, споделете вашето произведение в Twitter, Facebook, Instagram или LinkedIn, като използвате хаштага #ZeroPollution.

Като алтернатива могат да се изпратят и на EU-ENV-social-media@ec.europe.eu.

Краен срок за участие: 15 май 2021 г.

За контакт: EU-ENV-social-media@ec.europe.eu

Източник: www.eugreenweek.eu

YOUTHub не носи отговорност за провеждането на конкурса. За повече информация се обърнете към посочения организатор.